Klantenservice
0517 39 04 69

Fitness in Franeker

Sportcentrum Bloemketerp Franeker beschikt over een ruime fitnesszaal met professionele apparatuur. Deze apparatuur wordt ondersteund door het Fitlinxx systeem. Of je nu als doel hebt de algehele conditie te verbeteren, spieren op te bouwen of af te vallen, het is allemaal mogelijk in ons fitnesscentrum. Het enige wat je nodig hebt is de wilskracht om je persoonlijke doelen te bereiken. Aan de hand van een persoonlijk trainingsschema en onder professionele begeleiding ga je aan de slag om jouw doel te bereiken.

Nieuw in onze fitness

Nieuw bij Bloemketerp is de eGym-Cirkel. Hiermee kun je in twee keer per week een half uur trainen een fantastisch resultaat boeken. Mét garantie!

Personal Training

Wil je graag bij elke training intensief begeleid worden, dan kun je ook kiezen voor personal training. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek aan met één van onze personal trainers.

Speciaal voor kinderen

Daarnaast kunnen ook kinderen en jeugdigen bij ons komen sporten. Met speciale lessen zoals HipHop and Dance, Kinderdans en Kinderfitness of Jeugdfitness kunnen jongeren op een leuke, speelse manier in aanraking komen met sport.

Wil je samen met je kind(eren) sporten en ze op die manier een gezonde en goede leefstijl aanleren? Kies dan voor ons Ouder en kindfitness programma. Op deze wijze leer je ze niet alleen dat gezondheid belangrijk is maar kun je ook wat extra tijd samenzijn.

Proefles aanvragen

Algemene gegevensVraag/opmerking
 

Volg jij ons al?

Facebook Twitter